Termeni şi Condiții

1. Publicatia Online LumeaPresei.ro ofera acces liber la vizionarea acestui site, insa dorim sa va aducem la cunostinta, regulile ce trebuiesc respectate.

2. Drepturile de copyright si drepturile de autor pentru toate informatiile existente pe acest site sunt detinute de LumeaPresei.ro, de catre autori, clienti sau de sursele specificate in articole. Nici un text de pe acest site nu poate fi reprodus integral sau modificat fara permisiunea anterioara a publicatiei LumeaPresei.ro. Reproducerea partiala este permisa cu indicarea sursei; reproducerea partiala pe un site web este permisa cu conditia precizarii sursei printr-un link activ catre site-ul LumeaPresei.ro. Fotografiile pot fi reproduse cu precizarea sursei si pastrarea integrala a fotografiei, respectiv dupa caz a watermark-ului nostru.

3. Lumea Presei poate culege si pastra date de contact despre persoanele care viziteaza acest site si care voluntar furnizeaza aceste informatii. Acestea pot fi folosite pentru a mentine calitatea discutiilor de pe site la un nivel ridicat. Lumea Presei poate bloca in orice moment accesul unui utilizator la acest site, in conditiile in care utilizatorul respectiv nu respecta regulile de comentare postate la sfarsitul fiecarui articol. Aveti dreptul de a ne cere sa stergem informatiile referitoare la persoana dumneavoastra si sa renuntam la dreptul de a va contacta. Puteti face acest lucru contactandu-ne la adresa redactie@lumeapresei.ro.

4. Este politica noastra sa nu acceptam sau sa nu luam in consideratie orice alte idei sau materiale nesolicitate. Nu trimiteti niciodata nici un fel de astfel de material. Daca incalcati aceasta reglementare, ne rezervam dreptul de a considera aceste materiale neconfidentiale si lipsite de protectia drepturilor personale sau de proprietate. Astfel de materiale si drepturi vor fi proprietatea noastra libera de orice pretentii emise de o persoana sau un grup de persoane; vom putea folosi aceste materile in orice scop, incluzand publicitatea, promotii, fara a fi obligati sa platim compensantii sau orice altfel de obligatii nimanui.

5. Lumea Presei nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei dumneavoastra de comunicare cu acesta. Este strict interzis sa legati acest site cu alte site-uri sau invers, fara ca in prealabil sa aveti permisiunea noastra scrisa. Am putea accepta unele legaturi, dar LumeaPresei.ro nu-si asuma responsabilitatea pentru site-urile neafiliate cu care acesta ar putea fi legat. De asemenea, nu ne asumam responsabilitatea pentru materialele postate pe acest site de catre alte persoane decat cele autorizate de LumeaPresei.ro.

6. Este strict interzis sa folositi sau sa contactati acest site in scopul distrugerii sau alterarii lui, a continutului sau securitatii acestuia sau pentru a discredita sau hartui LumeaPresei.ro, autorii sau clientii sai, precum si produsele, serviciile si angajatii acestuia. Nici un mail nesolicitat nu poate fi trimis catre acest site sau prin acest site.

7. Daca considerati ca orice material de pe acest site, postat de LumeaPresei.ro sau de altcineva, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, va rugam sa ne contactati pentru detalii la redactie@lumeapresei.ro, astfel incat sa putem lua o decizie in cunostinta de cauza.

8. Acest site este oferit in aceasta forma fara alte garantii. Nu suntem responsabili pentru fidelitatea, nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau. In nici un caz LumeaPresei.ro nu va fi responsabil pentru pagubele utilizatorilor, ale sistemelor de calcul sau altele, chiar daca LumeaPresei.ro a informat asupra posibilitatii producerii unor astfel de pagube.

9. Folosirea acestui site se face sub autoritatea acestor reguli si in urmatorii termeni si conditii, pe care tu ca utilizator le accepti prin contactarea si folosirea acestuia; aceste reguli guverneaza toate folosirile si consecintele ce decurg din acestea.

10. LumeaPresei.ro isi rezerva dreptul de a revizui si aduce la zi aceste reguli in orice moment, efectiv chiar din data postarii noilor modificari si amendamente pe acest site.

11. Acest site este reprezentat si intretinut de AdyDev Media SRL.