Iohannis: Oricât de pregătite ar fi autoritățile, o parte semnificativă revine fiecărui român

Iohannis
Klaus Iohannis a declarat sâmbătă, după ce a vizitat Spitalul de campanie din Otopeni, că este o perioadă foarte grea pentru noi, această criză va mai dura, dar a transmis un mesaj de unitate: „Împreună vom trece prin această criză”. Acesta spune că spitalele din România vor fi evaluate „la sânge”, după ce criza Covid-19 va trece, pentru a fi dotate cu tot ce au nevoie, astfel încât țara să poată face față oricărei crize.

„Am vizitat acest spital, care în timp record a fost asamblat, aici, în această locaţie. Am vizitat toate secţiile, spitalul încă nu este dat efectiv în funcţiune, dar este gata pregătit şi în următoarele ore vor fi acordate date acreditările şi va intra în funcţiune. Iată deci că suntem pregătiţi. România este pregătită pentru a face faţă cât se poate de bine acestei epidemii. Însă, în acelaşi timp, trebuie să spun că, după ce se termină această criză, care din păcate va mai dura, vom face o evaluare la sânge a întregului sistem spitalicesc din România şi vom lua toate măsurile pentru a avea dotările cu care să facem faţă oricărei situaţii, şi unei epidemii, şi unui dezastru, şi în acest sens îi asigur pe români că suntem pregătiţi acum, dar în continuare vom lua măsurile pentru a fi şi mai bine pregătiţi”, a spus Iohannis.
„După această criză vom face o evaluare la sânge a întregului sistem spitalicesc din România”, a anunțat președintele, care apoi a vorbit despre măsurile luate de autorități și a dat din nou sfaturi. Oricât de bine ar fi pregătite autoritățile, o parte semnificativă îi revine fiecărui român. Este foarte important să evitați contactul cu alți oameni, să vă atingeți, să vă îmbrățișați. Evitați cu orice preț să vă întâlniți în locuri închise cu alți oameni. Oricât de paradoxal ar suna, cel mai important e să ne spălăm pe mâini, să evităm să ne atingem fizic cu alte persoane”, a declarat președintele. (Sursa foto: Antena 3)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Iohannis: Oricât de pregătite ar fi autoritățile, o parte semnificativă revine fiecărui român”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.