Foc de artificii la deschiderea Orăselului Copiilor din Parcul Tăbăcărie

oraselul copiilor 11
Mii de oameni au participat, aseară, la deschiderea oficială a Orășelului Copiilor din Constanța, amplasat, în premieră, în Parcul Tăbăcărie.

Mai întâi s-a aprins bradul din centrul orășelului iar mai apoi pe scena special amenajată în forma unui castel de poveste, au urcat rând pe rând toate personajele îndrăgite de copii din desenele animate ori din filmele de aventură.

oraselul copiilor 07

Cei mici, veniți în număr foarte mare, au fost deosebit de impresionați și nu s-au mișcat nicio clipă din fața scenei. Au trăit voioși fiecare moment, fiecare dans, fiecare cântec și fiecare replică rostită de personajele lor preferate. S-au bucurat, s-au jucat și au promis că vor reveni.

oraselul copiilor 29
Deschiderea orășelului copiilor s-a încheiat cu un foc de artificii, iar organizatorii promit nenumărate surprize pe țărâmul magic al Crăciunului. Copiii vor putea vizita atelierele de dulciuri și jucării create special pentru ei, iar pentru părinți și bunici, Târgul de Crăciun deschis în apropiere le va pune la dispoziţie cele mai variate produse cu specific de sărbători, pentru toate gusturile şi buzunarele.

oraselul copiilor 25
Tărâmul Magic al Crăciunului v-a rămâne în Constanța până în 30 decembrie. Castelul care ține loc de scenă va găzdui multe alte povești, jucate cu talent de actorii profesioniști implicați în acest proiect. Vineri, 2 decembrie, de la ora 18.00, artiștii Teatrului pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare” pun în scenă piesa „Fata babei și fata moșneagului”, iar sâmbătă, 3 decembrie, tot de la ora 18.00, copiii pot afla „Povestea porcului”, și duminică, 4 decembrie, de la aceeași oră, cei care pășesc în Tărâmul Magic al Crăciunului îl pot cunoaște pe „Șoricelul Kiți-Kiț”.

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Foc de artificii la deschiderea Orăselului Copiilor din Parcul Tăbăcărie”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.