Mircea Rednic pleaca de la Dinamo

Mircea Rednic
Tehnicianul Mircea Rednic a anunțat, joi, într-o conferință de presă, că va renunța la funcția de antrenor principal al echipei de fotbal Dinamo la finalul acestui sezon, când îi expiră contractul cu gruparea din Șoseaua Ștefan cel Mare, precizând că nu se simte „apreciat și respectat” de acționarul majoritar Ionuț Negoiță.

Rednic a adăugat că se simte dezamăgit și a precizat că a luat decizia să plece după ce Ionuț Negoiță a preferat să își prezinte poziția privind semnarea unei noi înțelegeri printr-un comunicat, în loc să discute direct cu el. „Ei mi-au făcut o ofertă, eu le-am făcut o contraofertă. Proiectul propus de Negoiţă nu coincide cu ce mi-am propus eu la Dinamo”, a spus Rednic.
Precizările tehnicianului vin după ce ieri conducătorul dinamovist a anunțat că Mircea Rednic ar fi cerut un salariu dublu față de cel actual pentru a continua la Dinamo.
„Ce să vă mai spun de salariul meu, că oricum au apărut peste tot toate detaliile. Sânt dezamăgit, vorbesc de ce s-a întâmplat în ultima vreme la echipă. Ionuţ nu m-a căutat după meciul cu Astra, am văzut că m-a sunat aseară, dar am văzut prea târziu. M-a făcut să decid să nu mai continui din vară la Dinamo. Asta se întâmplă când vezi că nu eşti apreciat. Ei mi-au făcut o ofertă, eu le-am făcut o contraofertă. Proiectul propus de Negoiţă nu coincide cu ce mi-am propus eu la Dinamo. Ei spun că eu nu am promovat tineri, dar pe cine să mai promovez, pe fraţii lor? Nimic nu mă face să mă răzgândesc. Pentru mine e o performanţă că nu am pierdut niciodată cu Steaua în acest sezon. Contractul meu expiră pe 31 mai. Eu am venit la Dinamo de dragul clubului şi pentru suporteri. Am renunţat la două operaţii ca să rămân alături de echipă. Ofertă am, am mai avut, am de afară, eu am venit aproape gratis la Dinamo. Salariul pe care mi l-au propus e cel mai mic de cînd sânt eu antrenor. Nici nu m-am uitat pe contract, erau foarte multe clauze. Puteam să fiu dat afară oricând. Nu sunt supărat pe Negoiţă, el e patron, investeşte cum crede de cuviinţă, dar îmi arată că nu are încredere în mine. ci are încredere în toţi specialiştii lui de la RIN. Să se bazeze pe ei şi să se consulte cu ei de acum încolo. Nu i-am anunţat încă pe băieţi, dar trebuie să fie profesionişti, au contracte şi prime pentru următoarele meciuri. Sută la sută nu mai rămân”, a declarat Mircea Rednic.

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

Un comentariu la “Mircea Rednic pleaca de la Dinamo”

  1. Hot Angels spune:

    Brandul HOTANGELS RO , ofera un masaj 50% GRATUIT pt administratorul acestui site sau pentru autorul articolului si multe alte reduceri pentru cititorii articolului de mai sus (Happy Hours, 3+1 gratis, 5+2 gratis, etc). Mai multe detalii pe HotAngels ro si 0 7 3 4 2 0 0 1 0 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.