Ambasada SUA organizeaza concurs video online pentru tineri antreprenori

Concurs video online

Ambasada Statelor Unite ale Americii anunță lansarea, luni, a concursului video online „Antreprenorul Lunii„, care se va desfășura până pe 19 mai.
Scopul concursului este să crească numărul tinerilor români care au cunoștințe despre antreprenoriat și să promoveze exemple de practici antreprenoriale„, arată Ambasada SUA într-un comunicat remis, luni, Agerpres.
Potrivit sursei citate, în fiecare săptămână, va fi selectat un câștigător care va obține un premiu de 100 de dolari pentru ideea antreprenorială înscrisă în concurs prin intermediul unui clip video.
În fiecare săptămână, de luni până vineri, TechLounge, partener al Ambasadei SUA în organizarea acestui concurs, va publica un clip video de 1-2 minute pe pagina de Facebook Innovation Labs, la: https://www.facebook.com/ILabsRo.
Fiecare clip video îl va avea drept protagonist pe unul dintre „Antreprenorii lunii” (EOM) desemnați de Ambasada SUA în 2015, care își va prezenta afacerea și va adresa tinerilor „Întrebarea săptămânii”.
La concurs pot participa persoanele care locuiesc în România și au împlinit 18 ani filmând un scurt clip video cu ei răspunzând la „Întrebarea săptămânii„, publicând clipul video pe profilul personal de Facebook și folosind în postare hashtag-urile „AntreprenorulLunii” și #numele.
În fiecare vineri va fi selectat un câștigător pe baza comentariului său video.
La finalul concursului, toți câștigătorii vor fi invitați la o recepție dedicată antreprenoriatului, organizată la București și se va selecta un câștigător al marelui premiu.

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Ambasada SUA organizeaza concurs video online pentru tineri antreprenori”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.