Inca un ranit a decedat la Spitalul Floreasca. Bilantul a ajuns la 64 de morti

Colectiv

La aproape cinci luni de la incediul din clubul Colectiv, ultimul rănit care era internat la Spitalul Floreasca a murit. Este vorba despre un tânăr de doar 21 de ani, din Petroşani.
Surse din ministerul Sănătăţii au declarat că „decesul a fost declarat la ora 12.35, la Spitalul Floreasca”. ”Pacientul era într-o stare foarte gravă încă de la internarea în spital, fiind atunci resuscitat. A murit în urma unei complicații pulmonare, o hemoragie masivă, care nu a mai putut fi controlată. Pacientul, de-a lungul timpului, a făcut toate complicațiile posibile și, cu ajutorul nostru, a reușit să supraviețuiască până astăzi — un efort de patru luni și jumătate. Familia a stat în permanență cu el, zi și noapte”, a precizat Ioan Lascăr.
Potrivit Ministerului Sănătății, alți 12 pacienți se mai află internați în unități medicale din străinătate.
Bilanţul mortilor în incendiul din luna octombrie 2015 a ajuns la 64.
În urma incendiului din 30 octombrie 2015 din Clubul Colectiv şi-au pierdut viaţa 64 de persoane, dintre care 27 au murit în incendiu, 25 în spitalele din ţară şi 12 în spitalele din străinătate. După incendiu au fost internaţi în spitalele din Capitală 147 de răniţi.

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Inca un ranit a decedat la Spitalul Floreasca. Bilantul a ajuns la 64 de morti”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.