Litoralul romanesc si Delta Dunarii promovate la Berlin

Targul de la Berlin3
În perioada 9-13 martie, Asociația Litoral – Delta Dunării participa la Târgul International de Turism de la Berlin (ITB), cea mai mare manifestare de profil, cu o medie de peste 200.000 de vizitatori, și peste 10.000 expozanți din 180 de țări.

Participarea la acest târg internațional a devenit deja o tradiție anuala pentru Asociația Litoral – Delta Dunării, Germania fiind o piață de interes pentru promovarea ofertelor turistice pentru Litoral și Delta Dunării, în vederea atragerii de turiști germani către destinațiile noastre.

Targul de la Berlin1
La ediția din acest an a ITB, în standul Autorității Naționale pentru Turism participă, alături de Asociația LITORAL-DELTA DUNĂRII și Asociațiile de Promovare și Dezvoltare a Turismului Sibiu, Oradea, Maramureș, membre ale Federației Asociațiilor de Promovare Turistică din România:
Asociația Litoral – Delta Dunării promovează la Berlin potențialul turistic, arheologic, cultural, terapeutic și gastronomic al Dobrogei, prin intermediul materialelor de promovare reprezentative pentru cele două destinații – broșuri, pliante, ghiduri, DVD-uri, etc. La Berlin, cea mai solicitată destinație este, de obicei, DELTA DUNĂRII.

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Litoralul romanesc si Delta Dunarii promovate la Berlin”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.