CORINA MARTIN sunt eu!

Corina Martin

Navigând pe net am dat peste un articol în care i se cere demisia unui om pe care îl apreciez pentru munca sa.
Cine îl scrie? Ada Codău, o jurnalistă băsistă, conform listei de jurnaliști publicată de nasul.tv, care și-a făcut obiceiul să arunce cu pietre în tot ceea ce nu-i convine ei sau intereselor de grup din care face parte. În afara faptului că este slab documentată în detaliile pe care încearcă să le înțeleagă, extrage din comunicate doar părțile care îi convin.
Aș vrea să vă comunic un aspect, doamnă sau domnișoară Codău: În orice situație nimeni nu este de neînlocuit. Însă, timp de aproape zece ani, să muncești fără salariu într-o anumită asociație pentru care de cele mai multe ori uiți de familie, de persoanele dragi din jurul tău, de tine, gândindu-te cum să lansezi programe pentru turiști și încercând să schimbi atitudinea turistului și a hotelierilor, lucrând la proiecte de legi și acte normative, căutând soluții pentru ca litoralul nostru și în general frumusețile României să se poată bucura de aprecierea turiștilor, atunci nu poți pleca când vrea un jurnalist sau un grup de interese, care apar întotdeauna ca ciupercile după ploaie și când simt miros de bani! Probabil acel om va pleca, dar vă garantez că nu va mai fi nimeni dispus să muncească aproape non-stop pentru o cauză în care pune suflet, fără beneficii materiale și într-o cușcă cu leii din jungla de unde au evadat.
– Ai vreo calificare în turism, Ada Codău? Ai vreun gram de cunoștințe înainte să vorbești? Ai putea lucra voluntar în turism? Poți face asta? În zece ani, Mamaia s-a ridicat cu multă muncă, eforturi și sacrificii. Vreți să aduceți Mamaia așa cum era în anul 2000? Nu este în interesul vostru să susțineți și să promovați litoralul românesc și orașul din care faci parte, și pe care ai spus că îl iubești, nu vrei să avem turiști pe litoral care să se bucure de evenimentele organizate în stațiuni? Nu vreți să fie mai mulți bani la bugetul local pentru modernizarea orașului și a stațiunilor de pe litoral? DESPRE CE VORBIM? Vorbim despre un om care promovează dezinteresat Litoralul românesc, Delta Dunării și întreaga Românie sau despre un grup de afaceriști călăuziți doar de propriile interese, fără a fi preocupați de turismul românesc. Și vă mai menționez ceva: informați-vă înainte de a publica știri calde, să nu fie știri calomnioase, cele pe surse nu sunt întotdeauna dezinteresate, așa cum extragerea din context nu este asul jurnaliștilor adevărați.
Întrucât orice persoană are dreptul la exprimare, fie verbal, scris sau virtual, consider că și comentariile sunt clasificate în acest drept. Drept dovadă, acțiunea jurnalistei Ada Codău a fost una de încălcare al acestui drept, datorat conținutului calomnios și nefondat pe care aceasta l-a publicat în vederea periclitării imaginii publice al președintei Federației Asociațiilor de Promovare Turistică și președinte al Asociației Litoral – Delta Dunării.
Și pentru că tot se poartă campaniile gen „Eu sunt Radio România” pot afirma în această seară cu certitudine „Eu sunt Corina Martin!”

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

Un comentariu la “CORINA MARTIN sunt eu!”

  1. alin Condres spune:

    Martin nu are interes?am murit de râs:)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.