Barbat prins de jandarmi in timp ce cara un tomberon de gunoi furat

Tomberon de gunoi

Vineri 04 martie a.c., în jurul orei 01.30, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa – Detaşamentul 7 Jandarmi Medgidia, aflat în misiune de patrulare, a observat pe strada Kemal Agi Amet din municipiul Medgidia, un bărbat care trăgea un tomberon de gunoi.
Acesta a atras atenția jandarmilor prin faptul că au încercat să fugă la vederea echipajului.
Jandarmii l-au ajuns din urmă şi au procedat la legitimarea şi stabilirea identităţii acestuia.
În urma verificărilor făcute, jandarmii au descoperit că numitul B.E. în vârstă de 29 ani, domiciliat în Medgidia a sustras tomberonul dintr-o curte.
Fiind întrebat de jandarmi cu privire la proveniența acestuia, bărbatul a recunoscut că a pătruns într-o curte a unui imobil situat pe strada Scarlat Vârnav luând de acolo un tomberon.
Jandarmii au întocmit procesul verbal de sesizare conform Codului de Procedură Penală și l-au condus pe făptuitor sediul Poliţiei municipiului Medgidia în vederea continuării cercetărilor și luării măsurilor legale.
Reamintim că “furtul săvârșit prin violare de domiciliu” constituie furt calificat şi se sancţionează cu pedepse privative de libertate cuprinse între 2 şi 7 ani, conform art. 229 din Codul Penal.

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Barbat prins de jandarmi in timp ce cara un tomberon de gunoi furat”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.