MAE a lansat pe pagina sa de internet sectiunea dedicata organizarii in strainatate a alegerilor parlamentare 2016

Alegeri parlamentare

MAE a lansat pe pagina sa de internet o secțiune dedicată organizării în străinătate a alegerilor parlamentare 2016, care conține informații referitoare la cadrul legislativ, inclusiv privind votul prin corespondență, precizează un comunicat remis Lumea Presei.
„În scopul informării asupra organizării şi desfăşurării în străinătate a alegerilor parlamentare de la sfârşitul acestui an, pe pagina de internet a MAE a fost activată secţiunea „Alegeri parlamentare 2016 – Votul în străinătate”, la adresa: http://www.mae.ro/node/35931. Aceasta conţine cele mai importante informaţii referitoare la cadrul legislativ (inclusiv în ceea ce priveşte votul prin corespondenţă), informaţii utile privind votul în străinătate, precum şi informaţiile transmise ca parte a campaniei de informare derulată de Ministerul Afacerilor Externe în parteneriat cu Autoritatea Electorală Permanentă”, se mai arată în comunicat.
Pagina de internet va fi actualizată permanent, pe măsură ce noi informaţii vor fi disponibile.
Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetăţenilor români să se informeze din timp asupra procedurii de vot, pentru a-şi putea exercita dreptul de vot în străinătate în cele mai bune condiţii.

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “MAE a lansat pe pagina sa de internet sectiunea dedicata organizarii in strainatate a alegerilor parlamentare 2016”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.