Mamaia si Satul de Vacanta promovate intens la Targul de Turism al Romaniei

Targul de turism al Romaniei129

O nouă ediție a Târgului de Turism al României a început ieri la Romexpo, în București. Până duminică, agențiile prezente la eveniment vin cu oferte speciale, cu idei de vacanță și destinații inedite.

Targul de turism
În perioada 25-28 februarie, Asociaţia Litoral – Delta Dunării este prezentă la Târgul de Turism al României. Ieri, 25 februarie, Corina Martin, Preşedinte al Asociaţiei Litoral – Delta Dunării a deschis standul Litoralului românesc şi Deltei Dunării împreună cu domnul Alexander Manolev, Ministru secretar de stat în Ministerul Turismului din Bulgaria, şi alături de hotelieri din Constanţa, Mamaia, Eforie, Neptun, Vama Veche, agenţi de turism, jurnalişti şi bloggeri, preşedintele ANAT, reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Constanţa, Consiliului Judeţean Tulcea şi Primăriei Cernavodă.

Targul de turism al Romaniei126
De asemenea, au mai fost prezenţi Viorel Păunescu, parteneri de la Turkish Airlines, Asociaţiile de promovare Oradea, Prahova, Sibiu, Bucovina, Gorj, Consiliul Judeţean Suceava, reprezentanţi ai Ambasadei Kazahstanului, Federaţiei Române de Tenis, etc.

Pentru prima dată, în ultimii 25 de ani la Târgul de Turism al României, în Standul Asociaţiei Litoral-Delta Dunării, a fost promovat intens şi Satul de Vacanţă din Mamaia, urmând să se realizeze un calendar de evenimente, o hartă turistică şi o mai bună semnalizare pentru accesul turiştilor către această locaţie.

În calitate de președinte al Asociaţiei Litoral – Delta Dunării, Corina Martin a avut o întâlnire oficială cu domnul Alexander Manolev, Ministru secretar de stat în Ministerul Turismului din Bulgaria şi reprezentanţi ai Ambasadei Bulgariei în România, în standul Bulgariei, la invitaţia acestora.
Am discutat despre evoluţia numărului de turişti între cele două țări, dar şi de parteneriat pentru o mai bună promovare în pachete de vacanţă combinate. Am invitat partenerii bulgari să ne fie alături la Deschiderea oficială a Sezonului pe Litoral la 1 mai şi am promis de asemenea ca voi răspunde invitaţiei oficiale de a ne întâlni şi la Sofia. Cred în continuare că trebuie să încheiem alianţe, pentru a construi, dezvolta şi promova un turism durabil şi sustenabil la Marea Neagră”, a declarat Corina Martin.

Targul de turism al Romaniei
Dacă prima zi a fost destinată delegațiilor oficiale, participanții susțin că se așteaptă la un mare aflux de vizitatori. Cei care vor trece pragul casei dobrogene amenajate la Romexpo vor putea afla, din materialele puse la dispoziție de participanți, care sunt locurile de vizitat în stațiunea Mamaia și care sunt motivele pentru care merită să viziteze județul nostru.

Targul de turism al Romaniei124
Cei interesaţi sunt aşteptaţi în continuare în standul ALDD de la Romexpo, Pavilion C4-C5, stand 41-42, pentru a intra în atmosfera de vacanţă. Înca din prima zi, acest stand a creat senzaţie, după o defilare şi un show pe ritmuri antrenante de tobe.
În zilele următoare vor fi prezentate atracțiile, gastronomia, muzica și tradițiile dobrogene, iar sâmbătă vom dansa cu ansamblurile „Nunta Zamfirei”, „Eforie Nord” și „Mugurelul Cernavodă”, Ionuț Galani și ansamblul Asteria.

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Mamaia si Satul de Vacanta promovate intens la Targul de Turism al Romaniei”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.