Ministrul Transporturilor a verificat stadiul lucrărilor la autostrada Turda-Sebes

Autostrada A3 Transilvania

Astăzi, 25 februarie 2016, Ministrul Transporturilor, Dan Costescu, a efectuat o vizită de lucru pe șantierele de pe autostrada A3 Transilvania și pe tronsonul Sebeș –Turda, Loturile 1, 2, 3 și 4.
Dan Costescu a precizat că pe două din cele patru loturi se înregistrează întârzieri mari în execuție. Ministrul a afirmat că executivul va promova o Ordonanța de Urgenţă care să simplifice procedurile de autorizare a construcțiilor de autostrăzi.
Suntem înaintea unui nou sezon de construcții. Am lucrat în ultimele luni, împreună cu colegii din companii, la proceduri. Am identificat problemele care au blocat proiecte importante și am încercat să găsim soluții. Aceste soluții s-au materializat într-o ordonanță de urgență care va fi cât mai curând pe masa Guvernului. Vrem să simplificăm legislația astfel încât obținerea autorizației de construire și a avizelor necesare să nu mai întârzie proiectele de infrastructură„, a declarat ministrul.
Doua dintre loturile autostrăzii Turda-Sebeș, 3 și 4, care sunt realizate în procent de peste 40 la sută vor fi gata în 2016, a mai precizat demnitarul.
Dacă toată lumea se mobilizează, atât angajații companiei de drumuri, cât și constructorii și consultanții, la finalul acestui an, loturile 3 și 4 din autostrada Sebeș-Turda pot fi finalizate. La fel și tronsonul Gilău-Nădășel”, a declarat ministrul transporturilor, Dan Costescu.

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Ministrul Transporturilor a verificat stadiul lucrărilor la autostrada Turda-Sebes”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.