Campionat National de Taekwondo in premiera la Constanta

Asociaţia Litoral – Delta Dunării anunţă încheierea unui protocol de colaborare cu Clubul Sportiv Tae Keon Hârşova, pentru organizarea Campionatului Național de Taekwondo şi Cupei Tomis.
C.S. Tae Keon Hârșova în calitate de organizator, și Federația Română de Taekwondo WTF în calitate de promotor, organizează pentru prima dată în istoria Constanței, Campionatul Național de Taekwondo WTF – Juniori /Seniori și Cupa Tomis – Copii/Cadeți – Ediția I.

Taekwon
Evenimentul va avea loc în perioada 7 – 8 mai 2016 la Sala Sporturilor din Constanța, fiind așteptați sportivi – seniori, juniori, copii, cadeți, de la 35 cluburi de taekwondo din 21 de județe. În total vor fi aproximativ 1400 participanți, iar luptele vor fi arbitrate de 22 arbitri acreditați de Federația Română de Taekwondo WTF.

Taekwondo2
Taekwondo WTF este una dintre cele mai populare arte marţiale din lume, ce îmbină mai multe elemente precum rezistenţa fizică şi psihică, forţa, mobilitatea, autocontrolul, precizia.
„Conform strategiei Asociaţiei Litoral – Delta Dunării pentru anul 2016, şi în acest an punem accent pe evenimente în Constanţa şi staţiunile de pe litoral, ca şi pe calitatea şi atractivitatea serviciilor turistice pe care le oferim pe litoralul românesc. După parteneriatul cu Federaţia Română de Bob-Sanie şi Federaţia Română de Tenis, anunţăm oficial că am încheiat un parteneriat cu Clubul Sportiv Tae Keon Hârşova, pentru ca Mamaia şi Constanţa să găzduiască ediţia a 19-a a Campionatului Naţional de Taekwondo şi prima ediţie a Cupei Tomis. Între 7-8 mai 2016, vor fi prezenţi la Constanţa peste 1400 sportivi, seniori şi juniori care se vor caza în 3 hoteluri din Mamaia. Am propus organizatorilor să desfăşurăm în premieră în Piaţa Ovidiu o demonstraţie live de taekwondo, precum şi o paradă a sportivilor. Credem în asocierea dintre promovarea destinaţiilor turistice româneşti prin evenimente şi punem accent pe evenimentele sportive”, a declarat președintele Asociaţiei Litoral – Delta Dunării, Corina Martin.
Începând din anul 2000, la Sidney – Australia, face parte din rândul sporturilor oficiale din cadrul Jocurilor Olimpice de vară.

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Campionat National de Taekwondo in premiera la Constanta”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.