Cum a ajuns Horia Tecau imaginea unui brand international de fashion

Horia Tecau
Horia Tecău, cel mai bine cotat tenismen român în clasamentul ATP la ora actuală, este imaginea brandului de fashion Marina Yachting, ce a intrat pe piața locală în 2015, deschizând un magazin în cadrul hotelului Vega din Mamaia.

Această asociere de imagine este o premieră la nivel global pentru brand-ul genovez şi este unul dintre primii paşi de consolidare a prezenţei Marina Yachting pe piaţa locală, potrivit Ginei Comănescu, femeie de afaceri care a investit 570.000 de euro în deschiderea a trei magazine Marina Yachting în România.
Aceasta a explicat de ce a fost ales Horia Tecău pentru promovarea brandului. „Este constănţean, iubeşte marea, este o sursă de inspiraţie pentru români şi exprimă eleganţă sportivă. El poartă cu regularitate piesele casual sport Marina Yachting, care se potrivesc stilului său activ de viaţă”, a spus Gina Comănescu.
Ea a precizat că investiţia în magazinul din galeria hotelului Vega s-a ridicat la 150.000 de euro și a inclus amenajarea spaţiului la standardele internaţionale ale brand-ului, precum și achiziţionarea colecțiilor primăvară-vară 2015 şi toamnă-iarnă 2015/2016.
Potrivit DailyBusiness.ro, investiţia în magazinul din Mega Mall, al doilea magazin deschis în vara anului 2015, magazin exclusiv Marina Yachting, a fost de aproximativ 300.000 de euro.
De asemenea, investiţia în magazinul din galeria hotelului Alpin, magazin deschis în decembrie 2015, un magazin multi-brand, cu produsele grupului Emerisque-Italia (Marina Yahting, Henri Cotton’s şi Marlboro Country Style), a fost de aproximativ 120.000 de euro si a inclus amenajarea spaţiului la standardele internaţionale ale brand-ului, precum și achiziţionarea colecției toamnă-iarnă 2015/2016.
Marina Yachting este prezent la nivel global în 11 țări cu 29 de magazine exclusive, 83 spaţii de tip shop in shop şi 700 de clienţi multi brand.

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Cum a ajuns Horia Tecau imaginea unui brand international de fashion”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.