Tigari si produse contrafacute confiscate de jandarmii constanteni

Haine si tigati

Jandarmii au surprins în Constanţa, şase persoane care care doreau să vândă fără să îndeplinească condiţiile prevăzute de lege, 227 pachete cu 4540 ţigări.
În perioada 06-07 februarie a.c., echipaje de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile Constanţa, au desfăşurat două acţiuni punctuale în zona Gară, unde au surprins şase persoane cu vârste cuprinse între 47- 61 de ani, în timp ce încercau să vândă cetăţenilor din zonă, 227 pachete cu 4540 ţigări, fără timbre accizabile, inscripţionate “Winston”, „Marvel”, „Marble”, „Blue”, „Ok” „Ashima”.
Pe numele acestora, au fost întocmite actele de constatare pentru comiterea faptei de contrabandă, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 270 din Legea 86/2006 privind Codul vamal al României. Actele de constatare şi pachetele de ţigări vor fi predate la I.P.J. Constanţa, Serviciului de Investigare a Fraudelor.
Parfumuri arhiva
Duminică, 07 februarie a.c., în jurul orei 09:00, un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile Constanţa, a desfăşurat o acţiune punctuală în zona „Târgului Duminical” şi a surprins două persoane de 33 ani şi 35 de ani, în timp ce comercializau fără a îndeplini condiţiile prevăzute de lege, zeci de articole de îmbrăcăminte, dar şi parfumuri care aveau inscripţionate mărci renumite.
Pe numele acestora, au fost întocmite actele de constatare pentru comiterea faptei de punere în circulaţie, fără drept, a unui produs care poartă o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.
Bunurile vor fi predate lucrătorilor din cadrul Serviciului Investigarea Fraudelor al I.P.J Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Tigari si produse contrafacute confiscate de jandarmii constanteni”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.