Barbati depistati de jandarmii constanteni in timp ce sustrageau combustibil

Combustibil

Sâmbătă 06 februarie a.c., în jurul orei 18.30, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa a observat în zona Depozitului 4 Sud Constanţa un autoturism înmatriculat în Bulgaria, staţionat. Având potbagajul deschis, jandarmii au văzut în interiorul acestuia 3 bidoane de plastic ce au atras atenţia oamenilor legii.
În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că S.B. în vârstă de 26 ani din Cumpăna şi Z.C. în vârstă de 53 ani din Constanţa, au sustras combustibilul aflat în portbagaj.
Cei doi bărbaţi, aflaţi în autoturism, au recunoscut că au încărcat aproximativ 150 litri de combustibil din vagoanele cisternă staţionate în apropiere, în bidoanele de plastic aflate în portbagajul autoturismului lor.
Jandarmii au întocmit procesul-verbal de sesizare, conform prevederilor Codului de Procedură Penală, iar făptuitorii au fost predaţi împreună cu bunurile găsite asupra acestora, lucrătorilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.
Reamintim că “Sustragerea de ţiţei, gazolină, condensat, etan lichid, benzină, motorină, alte produse petroliere sau gaze naturale din conducte, depozite, cisterne ori vagoane-cisternă” constituie furt calificat şi se sancţionează cu pedepse privative de libertate cuprinse între 3 şi 10 ani, conform art. 229 din Codului Penal.

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Barbati depistati de jandarmii constanteni in timp ce sustrageau combustibil”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.