Litoralul romanesc si Delta Dunarii promovate pe piata rusa

Romania promovata in Rusia14

O delegație a Federaţiei Asociaţiilor de Promovare Turistică din România (FAPT), Asociaţiei Litoral – Delta Dunării (ALDD), împreună cu reprezentanţii Camerei de Comerţ şi Industrie Tracia, promovează la Moscova destinaţiile autohtone printr-un proiect-pilot comun numit „Descoperă România” campania de promovare se desfăşoară în perioada 24 – 30 ianuarie 2016.

Romania promovata in Rusia13
În cadrul întrevederilor bilaterale cu reprezentanţii tour-operatorilor şi ai celor mai importante asociaţii de turism din Rusia, au identificat măsurile ce urmează a fi întreprinse pentru creşterea circulaţiei turistice între România şi Rusia, se arată într-un comunicat al FAPT, remis redacției Lumea Presei.

Romania promovata in Rusia12Reprezentanţii români au propus demararea unui proiect-pilot comun „Descoperă România” care presupune, printre altele, organizarea de infotripuri gratuite pe litoral, în Delta Dunării, dar şi în alte destinaţii româneşti pentru tour-operatorii ruşi, acţiuni comune de promovare şi marketing, conferinţe de prezentare şi promovare a României şi a destinaţiilor româneşti, ce vor fi organizate pe teritoriul Rusiei.
În anul 2015, aproximativ 6 milioane de turişti ruşi şi-au făcut vacanţele în Turcia şi Egipt, destinaţii în care au cheltuit în medie 1.000 euro pe pachetul de vacanţă şi încă 1.000 euro/persoană la locul sejurului. România reprezintă o alternativă pentru turiştii ruşi, având în vedere actuala conjunctură de piaţă. România are un potenţial turistic uriaş, care prezintă interes în acest moment pentru tour-operatorii şi turiştii ruşi, iar misiunea noastră aici este să valorificăm acest potenţial, motiv pentru care demarăm acest proiect pilot, care va cuprinde promovarea mai multor tipuri de pachete turistice în România: turism balnear, de business, leisure, circuite, turism activ (de vânătoare, pescuit), pachete combinate litoral şi Delta Dunării, vacanţe pe litoralul românesc şi la munte„, a spus preşedintele Federaţiei Asociaţiilor de Promovare Turistică din România, Corina Martin.
Delegaţia română va continua seria de întâlniri cu reprezentanţii pieţei ruse, în vederea creşterii fluxului turistic între cele două ţări, prin acţiuni comune ale FAPT, Asociației Litoral – Delta Dunării şi Camerei de Comerţ şi Industrie Tracia.

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Litoralul romanesc si Delta Dunarii promovate pe piata rusa”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.