Cetatean sarb retinut pentru trafic international de droguri

Trafic de droguri

La data de 13.01.2016 procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Timişoara au dipus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului MARILO SRECKO, cetățean sârb, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic internaţional de droguri de mare risc.
Potrivit anchetatorilor, există suspiciunea rezonabilă că la data de 13.01.2016 inculpatul s-a deplasat cu un microbuz pe ruta Belgrad – Timişoara, iar pe raza localităţii Şag a fost surprins în flagrant în timp ce distribuia 100 de grame de cocaină.
Valoarea pe piaţă a drogurilor este în valoare de aproximativ 10.000 euro.
La data 14.01.2016 Tribunalul Timişoara a dispus arestarea preventivă a inculpatului MARILO SRECKO pentru o perioadă de 30 de zile.
Acţiunea a fost efectuată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara
Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.
Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecţii şi inculpaţii beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Cetatean sarb retinut pentru trafic international de droguri”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.