Mare atentie! Ce nu stiai despre cafeaua bauta pe stomacul gol.

Cafeaua pe stomacul gol

Potrivit studiilor, cafeaua este leacul pentru o serie de probleme cronice de sănătate, cum ar fi cancerul de colon.
Cu toate acestea, există alte cercetări care arată că antioxidanții din cafea pot avea efecte adverse asupra organismului nostru. Acest inconvenient intervine în momentul în care consumăm cafeaua înaite de masă, pe stomacul gol.
Consumul cafelei negre pe stomacul gol poate duce la o serie de afecțiuni, în special din cauza faptului că în tractul digestiv este produs acidul hidrocloric. Dacă suferi de gastrită, cu siguranță te-ai confruntat cu senzația arsurilor sau durerilor la nivelul stomacului.
În cazul în care cantitatea acestui acid este redusă, atunci veţi întâmpina dificultăţi când veţi servi o masă bogată în proteine, deoarece acestea vor fi greu de descompus. Aşadar, o ceaşcă de cafea pe stomacul gol va stimula secreţia acidului clorhidric exact atunci când nu este nevoie, cauzând apariţia ulcerului, întrucât stomacul nu are ce să digere. Tocmai de aceea este indicat să se consume după masa de dimineaţă, asta pentru a stimula digestia.
Proteinele care rămân intacte în organism pot cauza numeroase probleme de sănătate, cum ar fi balonarea, boala inflamatorie a intestinului şi în cel mai rău caz, cancer de colon. Prin urmare, cafeaua ar trebui să fie băută la o oră după ce v-aţi trezit şi după ce aţi mâncat cel puţin o felie de pâine.

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Mare atentie! Ce nu stiai despre cafeaua bauta pe stomacul gol.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.