Platforma auto cautata in Germania, descoperita in Constanta

Platforma furata
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în zona de competenţă a Grupului de Nave Constanţa o platformă auto marca Edler declarată furată de autorităţile din Germania.

În data de 07.01.2016, în jurul orei 12.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanţa au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii traficului internaţional cu autovehicule furate, în urma căreia au identificat, în municipiul Constanţa, o platformă auto marca Edler cu numere de Germania despre care exista informaţia că este furată.
Verificările au stabilit că platforma în cauză, folosită de cetăţeanul român H.M., în vârstă de 47 de ani, domiciliat în municipiul Constanţa, este căutată de autorităţile din Germania, fiind declarată furată din data de 27.11.2015.
Persoana în cauză a declarat că un cetăţean străin i-a încredinţat remorca pentru a o folosi pe teritoriul României, fără a cunoaşte faptul că aceasta figurează ca fiind furată.
Poliţiştii de frontieră au indisponibilizat platformă auto, evaluată la aproximativ 3.000 de euro, la sediul Gărzii de Coastă şi continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „furt”, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 228 Cod Penal.

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Platforma auto cautata in Germania, descoperita in Constanta”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.